30 August 2015

REVIEW: Placent Activ eyelash conditioner

Räägiksin Teile täna natukene ühest tootest, mida olen kasutanud nüüdseks juba natukene üle aasta. 
Ma pole küll järjest aasta aega seda toodet kasutanud, kuid umbes 3 seerumit on minu ripsmekesed ja kulmud juba näinud ja tunda saanud.
Ma ütlen kohe alustuseks ära, et ma pole mitte ühtegi teist samalaadest toodet proovinud ehk siis puudub mul mingisugunegi võrdlusmoment. Sellegi poolest jagasin Teiega oma isikliku arvamust ja kogemust.





MIDA TOODE LUBAB:
Placent Activ ripsmekasvu soodustav seerum, mis sisaldab platsenta ekstrakti ja rikkalikult aminohappeid, aitab tugevdada ripsmeid ja vähendada nende väljalangemist, muutes ripsmed pikemaks ja tihedamaks. Tänu koostises sisalduvale platsenta ekstraktile aitab toode suurendada ka naha niiskust ja elastsust.

KOOSTISOSAD:
Tähtsaimaks koostisosaks on 100% naturaalne platsenta ektrakt!!
AQUA, GLYCERIN, CARBOMER, TRIETHANOLAMINE, LECITHIN, SORBITOL, PROPYLENE GLYCOL, XANTHAN GUM, LAMINARIA DIGITATA EXTRACT, PELVETIA CANALICULATA EXTRACT, BUTYLENE GLYCOL, HYDROLIZED KERATIN, PANICUM MILIACEUM EXTRACT, PPG-26-BUTEH-26, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, APIGENIN, OLEANOLIC ACID, BIOTINOYL TRIPEPTIDE-1, PHENOXYETHANOL, DISODIUM EDTA, ETHYL HEXYL GLYCERIN, HYDROLIZED PLACENTAL PROTEIN.

MINU KOGEMUS : 
Alustasin selle kasutamist kulmudel, kuna olen olnud kimpus oma kulmukarva kasvu ja tugevusega juba aastaid. Kasutasin küll toodet ka mõnda aega ripsmetel, kuid kuna ripsmed polnud minu murepunktiks ei hakanud ma toodet sellele raiskama. Seega panin põhi rõhu oma habrastele kulmukarvadele.
Ütlen ausalt , et kulmude kasvatamise juures on vaja isegi seerumite abi kasutades väga palju kannatust, aga SEE ON SEDA VÄÄRT!
Ma pole küll isegi praegu veel seal , kus tahaksin oma kulmudega olla, kuid asjad on väga väga palju arenenud.
Kandsin seerumit just nendele kohtadele, kus tahtsin , et kulmukarva juurde kasvaks ja ka nendele kohtadele, kus tahtsin oma kulmukarva tugevdada. Mul on võtnud aega aasta ja kolm pudelit seerumit, kuid juba on näha, et need kohad, kus mul polnud varem kulmudest haisugi on nüüd kaetud väikeste kulmukarvakestega ja mu kulmukuju ja paksus on märgatavalt paranenud.

Jällegi ütlen, et ma pole kasutanud mitte ühtegi teist seerumit oma kulmudele, nii et siinkohal üleskutse Teile kallid: kui keegi oskab soovitada midagi tõhusamat siis tõstke nüüd häält, prooviksin hea meelega midagi veel tõhusamat.
minu kulmud läbi aegade(ülevalt vanimast uuemaks) 


minu kulmude seisukord hetkel (meigiga ja meigita) 


Kokkuvõttes soovitaksin väga väga seda seerumit kõigile , kes on kimpus oma kulmude kasvatamisega( ja ripsmetega, kuid nende kohta pole mul isikliku kogemust Teile rääkida).
Samuti ütlen : KANNATUST KANNATUST KANNATUST! Mitte ükski hea asi ei tule üle öö ja kindlasti mitte ei kasvata Te ka tagasi oma kunagi nulli kitkutud kulme( been there, done that) , aga kes vähegi kurvastab oma peenikeste kulmude pärast ja tahaks neid natukenegi loomulikumaks ja kenamaks kasvatada - soovitan seda toodet kahe käega!


Placent Activ tooteid ja seda seerumit saate soetada endale Apteekidest, Rosalindidest ja aravon.ee kodulehelt.

Kas Te olete Placent Activ ripsmeseerumit kasutanud? Millised on Teie kogemused?
Oskate äkki soovitada mulle miskit veel tõhusamat?