10 June 2015

The Body Shop TASKU avamispidu
















Vita Liberata dark tanning loition

Nüüdseks olen oma VITA LIBERATA isepruunistuvat kreemi kasutanud juba paar nädalat ja kindlasti kenasti sotti saanud, kas see toode mulle sobib ja mida ma temast tegelikult arvan.


KIRJELDUS:
Vita Liberatat tuntakse kui maailma esimest toksilistest ainetest vaba, orgaaniliste isepäevituvate toodete kaubamärki. Tooted ei sisalda eeterlikke õlisid, parabeene, alkoholi ega parfüüme.
Toodete valmistamisel on kasutatud unikaalset Odour remove™ tehnoloogiat, mis eemaldab isepruunistavatele kreemidele iseloomuliku lõhna. Vita Liberata kõige uuem ja innovaatilisem toode pHenomenal 2-3 Week Tan kestab kuni neli korda kauem tavalistest isepruunistajatest ning seda on ülimalt lihtne peale kanda. Kuivab väga kiiresti, seega saab kohe riietuda. Orgaanilised taimed ja niiskuse lukustussüsteem kindlustavad päevituse täiuslikult ühtlase kulumise. pHenomenal tootel on ka hulk fänne kuulsuste seas – Gwyneth Paltrow, Kim Kardashian, Sofia Vergara, Rita Ora, Ellie Goulding jpt – ning seda kasutatakse ka maailma parimates spaades.
Vita Liberata kasutab oma toodetes sertifitseeritud orgaanilisi koostisosi ja on võimeline looma päevituskogemust mis hooldab, toidab ja niisutab nahka ning näeb välja täpselt nagu naturaalne päevitus! 
TOODE LUBAB:
1. Olla lõhnatu 
2. Orgaanilisust
3. Kiiresti kuivamist 
4. Ideaalset hajuvust 
MINU KOGEMUS:
Põhiline asi, millest mina vaimustuses olen on see, et valisin endale proomiseks KÕIGE TUMEDAMA tooni ja peale kandes jääb kreemikkagi väga loomulik( võib-olla oleksin isegi tumedamat tulemust oodanud) . Ideaalne hajuvus ja kiire kuivamine olid toote puhul kindlasti olemas, kuid kuna kreem on suhteliselt intensiivne tuleb tegutseda kiirelt. Mulle väga meeldib, et tulemust on näha kohe, nii saab kohe näha, kas mõnda kohta sai vähem toodet ja kas on ideaalselt hajutatud. Järgmiseks hommikuks muutus toode veelgi tumedamaks ja peale duši all käimist tuli see nö "üleliigne" kiht maha. 
Asi mis alguses oli olemata, kuid teisel nädalal kasutamisega tekkis oli lõhn. Alguses ma tõesti ei tundnud, et oleks üldse lõhna olnud sellel kreemil. Teisel nädalal tekkis siiski õrn isepruunistava kreemi lõhn. Võib-olla tundsin seda , kuna lubadus oli siiski, et üldse lõhna pole, kuid mina kahjuks natukene "kõrbe" lõhna tundsin. 
 Kuna ma pole eriline solaariumis käija, siis on isepruunistavad kreemid olnud minu igapäevased sõbrad juba päris pikka aega ja või käsi südamel öelda, et see on tõesti parim , mida olen siiani kasutanud. Mulle väga meeldib, et see kulub maha ühtlaselt ja loomulikult, täpseltnii nagu ka tavaline päevitus. 

1. ENNE
     2. PÄRAST
                                                    3. JÄRGMISEL HOMMIKUL PEALE PESU 

     1.ENNE
           2.PÄRAST


Ootan juba väga, et saaks proovida selle firma teisigi tooteid, sest kõik tunduvad jube head. 
Toodet, mida kasutan mina saate vaadata siit ja teiste Vita Liberata toodetega saate tutvuda nende kodulehel http://www.tantan.ee/et 

Kas Teie olete mõnda Vita liberata toodet kasutanud? Millised on Teie kogemused?




01 June 2015

Varbad suveks ilusaks!!

Suvi on lähenemas! Sellega seoses kutsus armas Heija-Maarja mind enda juurde proovima/testima teda kui pediküürijat. Kuna pediküür on minu arust üks väga mõnus asi ja kindlasti on ilusad jalakesed suvel väga vajalikud olin kohe nõus proovima! 
Ma väga palju pildistada ei jõudnud, sest tegelesin max level mõnulemisega. 

Alustas Heija kõike mõnusa vannitamisega super hea lõhnalise vannisoolaga. Edasi kannad-varbad pehmeks ja lõpuks sain kauni lillakas-roosa geellaki enda pisikestele varvastele. Ja muidugi kõige tipuks oli lihtsalt faaaantastiline jalamassaž. No ma fännan selliseid asju ikka korralikult!

Olles käinud päris paljudele pediküürijate juures oma elu jooksul ja arvestades fakti, et meie kallis Heijakene käib alles koolis oli see pediküür ikka 10 puntist 15 vääriline. Soovitan soojalt. 
Tema juurde saate aegu broneerida siit.


Tööd teeb ta ka Ontic Beauty Lounges, nii et saate tema juurde aegu broneerida ka Ontic Beauty Lounge´sse helistades.
Naiskaad, varbad suveks särama Heija-Maarja juures!!


Kanname kleiti!

Täna oli kleidikandmis päev ja selle puhul viskasin selga oma uue SHEINSIDE kleidikese. Üleüldse oli täna väga mõnus ja soe päevakene. Veetsin palju aega perega ja nautisin ilma.

kleit SHEINSIDE 
kampsun/kott Kerlilt 
kingad TREND EXPRESS


 PILDID CANON S120
STILSTIKA KERLI ( tema tööde ja tegemistega saate end kursis hoida siin )