28 May 2015

MAYBELLINE theNUDES palett videovõistlus // Kylie Jenner inspired make-up look

Mõned nädalad tagasi kutsus Maybelline Eesti mind osalema ühel väga väga magusal ja toredal võistlusel. Võistluse peategelaseks on uus meigipalett theNUDES.
Loodan väga, et Teile mu video meeldib! 
<br />

11 May 2015

TMI TAG


MONTEERIMISE EEST TÄNAN OMA ÜLIANDEKAT VENNAT GERT PERSIDSKIT

My experience with CANON S120 camera


Umbes kuu aega tagasi sain CANON EESTILT toreda uudise. Sain endale testimiseks toreda kaamera Canon S120.  Kuna olen tehnikas täiesti võhik , siis lähtusin ainult nendest aspektidest, mis minu vajadusi rahuldasid. 

KIRJELDUS JA PÕHIINFO
  • Ülilaia 24 mm fookuskaugusega, valgusjõulise f/1.8 ava ja 5× suumiga objektiiv. 10× ZoomPlus
  • HS-süsteem: 12,1 MP CMOS, DIGIC 6 pildiprotsessor suurepäraste tulemuste tarvis kuni ISO 12800
  • Intelligentne pildistabilisaator teravate võtete jaoks, 5-teljeline täiustatud dünaamiline pildistabilisaator sujuvate videote tarvis
  • Ülikiire töö tänu eriti kiirele automaatteravustamisele ja stabiilsetele sarivõtetele kiirusel 9,4 kaadrit sekundis
  • Suur, mahutundlik 7,5 cm (3-tolline) PureColor II G LCD-puuteekraan
Mitmekülgne objektiiv
Valgusjõuline f/1.8 objektiiv võimaldab ka hämarates oludes pildistada. 24 mm ülilainurk võimaldab jäädvustada imelisi maastikke ja 5×optiline suum koos 10× ZoomPlusiga viib teid veelgi lähemale.
HS-süsteem
HS-süsteem paistab silma just nõrgas valguses, jäädvustades tegeliku atmosfääri ilma välku või statiivi kasutamata. Täiustatud DIGIC 6 pildiprotsessor ja suure tundlikkusega 12,1-megapiksline CMOS-sensor (1/1,7 tolline) tagavad suurepärase pildikvaliteedi igas olukorras isegi ISO 12800'ga pildistades.

Intelligentne pildistabilisaator; täiustatud dünaamiline pildistabilisaator
Intelligentne pildistabilisaator vähendab kaameravärina mõju, et tagada fotode ja videote teravus ning detailsus isegi maksimaalse suumiga või nõrga valgusega oludes. Täiustatud dünaamiline pildistabilisaator kompenseerib eriti sujuva video saamiseks kasutaja liigutused lausa viiel suunal.

7,5 cm (3-tolline) puuteekraan
Täiustatud 922 000 punktiga mahutundlik puuteekraan töötab lihtsalt, intuitiivset ja žestipõhiselt.
Professionaalne kontroll
Eesmine valikuketas võimaldab pildistamise ajal olulistele sätetele juurde pääseda. Pildistage mitme eri kuvasuhte toega täismanuaalse juhtimisega ja RAW-vormingus, et saavutada maksimaalne kontroll kompositsiooni ning komplektis oleva DPP-tarkvara abil järeltöötluse üle. Täiustatud ergonoomika ja kohandatavate funktsioonide menüü võimaldab teil kaamerat vastavalt oma pildistamisstiilile reguleerida.

FullHD, 60 kaadrit sekundis
Salvestage kvaliteetseid videoid FullHD lahutusvõimega kuni 60 kaadrit sekundis, kasutades täiustatud funktsioone nagu tuulekohina summutus ningFocus Peaking funktsiooni teravustamisel.
WiFi tugi, GPS mobiili kaudu
Tänu WiFi'le on võimalik ühendada kaamera internetti läbi koduse võrgu ning pildid otse sotsiaalmeediasse laadida. Ühendada kaamera nutitelefoniga või tahvelarvutiga ning kasuta selle GPS infot piltidele koordinaatide lisamiseks.


MINU KOGEMUS
Kuna ma ei ole mitte kunagi päris enda kaamerat omanud, siis sai ka see aeg, mil seda kaamerat kasutada sain kiirelt otsa. Enamasti vlogisin ja filmisin ka paar pikemat videot. 
Vlogimiseks oli see kaamera ideaalne, selle tervus ja kvaliteet on suurepärased. Üks asi, mis mulle väga meeldis oli see, et see kaamera fokuseeris suhteliselt kiiresti , kui näiteks filmisin videot ja tahtsin midagi pisemat näidata. Tavaliselt on see minujaoks suur probleem, sest ma ei ole eriti pädev näiteks toodete näitaja , kui ma filmin, sest ma ei te mitte kunagi, kas nüüd fokuseeris selle toote ära või ei.  
Kordan veel, et ma pole absoluutselt tehnikaga Sinapeal, nii et olen kindlasti väga võhik selle kaamera headust kommenteerima, kuid kui leidub mõni iluvallas tegutsev jumestaja, kes on sama võhik nagu mina, siis on see kaamera ideaalne. Ta on nii lollikindel ja kompaktne, samas super hea kvaliteediga. Sobib nii vlogimiseks , kui ka videode vorpimiseks. Muidugi eks ikka tuleb arvestada valguse ja kohaga, kus filmida, kuid üldiselt jääb kvaliteet samaks. 
Tegin sellega ka pilte ja need jäid ka ikka üle keskmise hea kvaliteediga. 
Vaikselt vaikselt hakkan Teile lisama videosid, mis on just selle sama kaameraga filmitud, nii et stay tuned

PS! Hetkel on see kaamera Photopointis -33 % , nii et kellel oli plaan endale see kaamera soetada, või kes nüüd arvavad, et see on just neile loodud, siis jookske tormijooksu!!



04 May 2015

Ontic Minerals for the win.

Näitan Teile täna, kuidas on kolme tootega võimalik oma ilu särama lüüa ja teha kaunis suviselt särav jumestus kasutades ainult Ontic Minerals tooteid.(va. ripsmed ja kulmud)
Ma armastan Onticu tooteid südamest. Selle brändi puhul piisabki vaid kolmest tooteid, et teha väga glamuurne ja särav meigipõhi, mis on veekindel ja väga kauapüsiv.


Kasutasin silmade alla valgustpeegeldava efekti andmiseks kullasäraga riisipuudrit toonis R03 Mystery of Venus. Põhja tegin päikesepuudriga toonis B02 Sunkissed. Põsed said kauni õhetuse päikesepuudriga toonis B04 Regards from Africa. Ma armastan seda tulemust ja selle värskust. Kindlasti minu selle suve lemmikcombo. 


03 May 2015

Turkey through the phonecamera-eye I

mina ja mu imelikud tegevused / me just being me 

täiesti normaalsed grupiselfie'd / normal groupselfies 

siis kui toas on suured peeglid / when you have big mirrors in your hotel room 

selfie-šmelfie 

ma armastan sööki/ i love foood 

rand, bassein, toavaade/beach, pool, view from the room