26 April 2015

My expreience with Teazy Detox tea.

Kõigepealt vabandan juba ette, et see postitus NII KAUA aega võttis. 
Aga suutsin kaotada kaameraga tehtud ilusad pildid teepakkidest ja üritasin nuputada, kuidas Teile seda postitust teha nii, et ikkagi midagi illustreerivat ka oleks. 
Otsustasin telefoni piltide kasuks. 

Minu teekond Teazy Detox teedega algas umbes paar kuud tagasi. Sain endale proovimiseks 28 päeva detox komplekti , kuhu kuulus nii hommiku kui ka õhtu tee. 


Millest tee koosneb? 

Hommikutee
Mate tee tootmiseks kasutatakse igihalja troopilise puu Illex Paraguariensise kuivatatud lehti, mis on inimorganismile elavdava ning energiat andva toimega. Mate tee on suurepärane neile, kes soovivad kaalu alandada, sest see vähendab ka näljatunnet.
Ingverijuurel on suurepärased omadused kiirendada ainevahetust ning parandada seedimist. Lisaks sisaldab ingverijuur palju vitamiine ja mineraale.
Tseiloni kaneel aitab hästi taastada veresuhkru normaalset taset, soodustab seedimist ning vähendab kõhugaase.
Apteegitill on tuntud seedehäirete ja näljatunde leevendaja, mis aitab puhastada organismi, viies välja sinna kogunenud jääkained ja toksiinid. Lisaks on apteegitill diureetilise ehk vett väljutava toimega.
Raudürt aitab hästi reguleerida seedimist ning seetõttu sobib suurepäraselt kaalulangetamiseks.
Aaloe tugevdab immuunsüsteemi ja aitab kaasa seedimisele. Aaloel on mürke neutraliseeriv toime.
Kõrvenõgeselehed parandavad ainevahetust ja maksa tööd ning aitavad kõhuprobleemide puhul. Kõrvenõgeselehed sisaldavad palju vitamiine ning mineraalaineid.
Punase sõstra lehed sisaldavad palju mineraalaineid ning vitamiine. Aitavad parandada rakkudes ainevahetust.
Piparmündilehed aitavad väga hästi kõhuprobleemide korral, leevendavad magusaisu ning peavalu.
Ženšenn tugevdab immuunsüsteemi, stimuleerib vaimset tegevust ja mälu. Ženšennil on põletikuvastane toime, lisaks aitab depressiooni vastu ning annab energiat.

Õhtutee

Apteegitilliseemned on suurepärased kõhupuhituste vastu, need soodustavad seedimist ning takistavad käärimisprotsesse. Apteegitilliseemned sisaldavad kasulikke vitamiine ja mineraalaineid.
Kummeliõied on põletikuvastase toimega ning ergutavad seedimist. Kummeliõied aitavad kõhugaaside, mao- ja kaksteistsõrmikuhaavandite korral.
Piparmünt leevendab kõhuprobleeme, liigset isu ning pingepeavalusid. Piparmünt parandab ka keskendumisvõimet.
Emajuur soodustab seedimist, tõhustab sapi tööd ning tugevdab verd.
Karkade ehk Hibiski õied mõjutavad soodsalt maksa ja kõhunäärme talitlust, kaitsevad toksiliste mõjude eest, reguleerivad söögiisu ning parandavad seedimist. Muuhulgas aitavad organismi puhastusele jõudsalt kaasa ning parandavad ka ainevahetust.
Magusa apelsini koor viib organismist välja jääkaineid, tugevdab immuunsüsteemi ning sisaldab palju vitamiine ja mineraalaineid.
Meliss leevendab migreeni, parandab mälutegevust, soodustab seedimist ja väldib liigsete gaaside teket. Melissi kasutatakse ka unehäirete ja depressiooni leevendamiseks.
Lagritsajuur aitab kõhuprobleemide puhul, kiirendab seedimist. Tugevdab igemeid, puhastab suuõõnt ja parandab hingeõhku. Lagritsajuur aitab ka tasakaalustada veresuhkru taset ning paremini toime tulla stressirohkete situatsioonidega.
Salveilehed korrastavad ainevahetust ja annavad hea enesetunde.
Aniis aitab vähendada kõhugaaside teket ja rahustab seedetegevust. Lisaks ergutab seedemahlade voolu kõhus ja sisikonnas, mis omakorda tõstab rasvade rasvhapeteks lagunemise kiirust.
Koriandriseemned soodustavad seedimist, leevendavad liigesepõletikku ning külmetushaigusi.
Rosmariin sisaldab aineid, mis täiustavad immuunsüsteemi vastupanu haigustele, parandab seedimist ning kiirendab vereringet, tänu millele aitab see ka keskendumishäirete puhul.
Lavendel aitab unetuse, ärritunud mao, puhituse ja depressioonist tekkinud peavalu vastu. Lavendel on suurepärane väsinud aju turgutamiseks.
Rooibos tee leevendab ärritusi, peavalusid, närvipingeid ja unetust ning mõjub väga hästi ajutegevusele. Lisaks tugevdab immuunsüsteemi ning sisaldab palju mineraalaineid



Mida tee lubab? 
 Puhastada looduslikul viisil organismi, aitata langetada kaalu ning muuta enesetunnet paremaks. Samuti lubab  kuur muuda sind energilisemaks, välimuse säravamaks ning kaalunumbri väiksemaks.
On oluline tarbida teed 28 päeva järjest.

Asjad, mida märkasin kohe.
Minu näksimisvajadus päeva jooksul vähenes juba nädalaga. Samuti tundisin end juba peale teist joogikorda palju väskema ja puhanumana. 



Edaspidise tarbimisega märkasin...
maoprobleemide vähenemist. Samuti kiirenes mu ainevahetus tohutult. Mul on tegelikult kogu aeg olnud kiire ainevahetus, aga selle teekuuri ajal oli see kahekordistunud. Teiseks läks mu näonahk silmaga märgatavalt paremaks. Oli näha, et mu kehast lahkub vähehaaval igasugune jama. Kindlasti aitas see tee kaasa mu uneprobleemidele. Kuna ma selle kuuri ajal trenni ei teinud ja sõin ka nagu jumal juhatas, sest lihtsalt oli väga pingeline ja kiire aeg( on senini) tahtsin näha, kas see mõjub ka kaalule ja välimusele. Võin ausalt öeldes, et aitas küll, sest tavaliselt võtaks ma sellise elustiili juures kindlasti kaalus juurde, aga mina võtsin hoopis 3 kilo alla. Eks need kilod langesid ka muudel põhjustel, aga arvan, et 1,5 kilo on sellest kindlasti teest tingitud. 

Mis toimub mu kehaga nüüd, kui ma pole teed juba kaks nädalat tarbinud?
Mu seedimine on endiselt korras, nii et see õnneks üleöö ei muutunud. Ainuke asi mis on taandunud on mu näonaha seisukord, nii et see on jällegi elus näide sellest, et see tee puhastas mu organismi korralikult. Hetkel tunnen jälle, kuidas selle paari nädalaga on mu keha täiesti rämpsu täis ja vajab kiirelt uut puhastuskuuri. Olen kindel, et soetan endale võimalikult kiirelt uue kuuri, et oma näonahk jälle korda saada, sest ausalt , see toimis.

Soovitan kindlasti seda teed kõigile, kes on halva näonahaga kimpus. Samuti on see hea kuur inimestele, kes elavad kiiret eluviisi ja ei jõua mingil elu perioodil jälgida oma toitumist ja sellest tulenevalt ei jõua ka trenni. Ma ei poolda seda elustiili, kuid leian, et meil kõigil tuleb seda ette ja Teazy Detox on sellistes olukordades super abimees. 
Ka need inimesed, kes treenivad ja toituvad korralikult võiksid seda proovida, sest oleks tore näha, mida teeb see tee inimesega, kes on ka selle tee kõrvalt väga tervislik ja sportlik. 

Alustan maikuust korraliku trenni tegemist ja kindlasti ka uuesti seda teekuuri, nii et juuni alguses või keskel saan loodetavasti kirjutada Teile kuidas toimib see tee siis, kui olla samaaegselt tervislik ka muudes eluvaldkondades. 

Mul on ka hea uudis, kasutades sooduskupongi : teazygretel saate osta detoxteesid Teazy kodulehelt  - 10 % soodsmalt!
Lihtsalt mine http://teazy.ee/ , lisa tooted ostukorvi, lisa kood , maksa ja naudi seda imelist elamust! 


Millised on Teie kogemused Teazy Detox teedega? 


3 comments:

  1. Tere !
    Sooviksin ka endale tellida Detox teed, kas te oskaksite aidata, kust ma tellida saaksin ja millist te soovitaksite, mis oleks samuti ka maitsev ?
    Ettetänades. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tere,
      Ole hea kirjuta mulle facebooki , millised vaevused Sul on ja ,milliseid tulemusi ootad, siis leiame Sulle kindlasti ideaalse tee :)

      Delete
    2. Kirjutan, Aitäh :)

      Delete