30 January 2014

Favourites in January


1. Oriflame SOL Golden isepruunistav kreem näole on lihtsalt imeline toode, mis sobib kasutamiseks ka vahetult enne peole minekut( näiteks) , sest see jätab ka kohese efekti + lisab sära ja läiget. Üleöö kasutamisel selle toime loomulikult võimendub, kuid ei jäta oranši ega liiga ebaloomuliku tulemust. Mulle tõesti väga väga meeldib see toode.
2. M.A.C pintsel 182 sain sõbrannalt jõuludeks kingituseks. Mina kasutan seda mineraalse puudri pealekandmiseks ja ausalt öeldes on see lihtsalt imeline ja ma ei kujutaks enam igapäevase meigi tegemist ilma selleta ette . 
3. M.A.C desert rose põsepuna on järjekordne igapäevane jumestustoode ilma milleta enam ei oska. See on lihtsalt väga minulik põsepuna, mis sobib igasse olukorda ja on tõesti asendamatu. 
4. MUS Pout huulepulk , mille sain sünnipäeva kingitusena , on olnud armastus esimesest silmapilgust toode. See on tõesti ideaalne punane huulepulk( vähemalt minu huultel). On kindlasti vähemalt ülepäeviti minu igapäeva jumestuse üks osadest. Sobib nii päevaseks kui õhtuseks kandmiseks. Mida veel ühelt huulepulgalt tahta?! IMELINE
5.Passionate Persimmon kehavõie orgaanilise sheavõi ja granaatõunaga on ideaalne juba oma suuruse ja tuubi poolest. Kasutan seda kehavõiet , kui pean kas trenni või mitmeks ööks kodust ära minema.Väga mugav kaasas kanda ja lisaks kõigele on see imelise lõhna ja toimeainega. Keha jääb peale selle kasutamist lihtsalt siidpehmeks ja mõnusalt lõhnavaks. 
6. Maikelluke Vanilje ja Piparmündi niisutav kehakoorija on suurepärane kehakoorija ja niisutaja samaaegselt, sest peale selle koorija kasutamist ei peagi oma keha hiljem kreemitama. Kindlasti siiamaani lemmik poest ostetav kehakoorija. 

1.  Oriflame SOL Golden self tanning lotion for the face  is just a wonderful product witch has an immediate effect + it adds shine to your face . For the overnight use of the effect will get darker, but willnot leave an orange shade to your skin. Really love this product . 
2 MAC brush 182 I got for Christmasgift from my friend . I use it for applying mineral powder , and frankly it is just wonderful and I couldn't imagne my everyday make-up routine without it anymore. 
3 MAC Desert Rose Blush is another product witch I coulnd't imagne my everyday routine without anymore.  This is just a very girly blush that fits into any situation and is really irreplaceable.
4 MUS Pout lipstick, which I got as birthday present, has been love at first sight kind of a product for me. It really is the perfect red lipstick (at least on my lips ) .I use it my make-up really often , atleast every other day. . Suitable for daytime and evening aswell. What else towant from a great lipstick?WONDERFUL!
5.Passionate Persimmon bodybutter with organic shea and pomegranate is a great product  . I really like that the package is small so it's  very convenient to carry  and  moreover , it has a wonderful scent and it makes my skin really smooth. After using it  my body remains soft and silky just pleasantly fragrant .
6 Maikelluke Vanilla and Peppermint Moisturizing Body Scrub  is an excellent scrub and  moisturizer in one   because after using it  your body will not need extra moisturizing. It is one of my favourite bodyscrubs witch you can buy from stores. 

Kas olete neid tooteid varem kasutanud? Milliseid tooteid armastasite Teie jaanuaris kõige enam kasutada?
Have you used any of these products? What were your January favourite products ? 


1 comment:

  1. We nominated you for the Liebster Award! Details are on our newest blog post:

    http://themakeup-diaries.blogspot.ca/

    ReplyDelete