28 August 2013

Fotoshoot make - up for my dearest Kristiina.

Paar nädalat tagasi käis minu juures üks mu sõbranna, kes palus, et ma talle teeksin fotoshoodiks meigi.
Kahjuks läks tal fotoshoodiga veidikene halvasti, aga tulemus on siin.
Kuna kõigil on igapäevasel väga kiire , eriti nüüd kui kool ka algab, siis on see tegelikult hea idee, sest nüüd on meil põhjus uuesti kokku saada, kui ta päriselt oma fotoshoodile mindud saab. Siis saan ka uut meiki tema peal katsetada. 
Armastan kõige enam oma kallikestele meigi tegemist, seega ootan järgmist korda juba väga. 


Päikest, 

27 August 2013

Help needed!

Ma tahaks teada , mis on see mida teie tahaksite siin minu väga algelises ja algajalikus blogis näha?
Kuna mul on täiskohaga täiesti teist laadi töö ja ka jumestus alaselt pole praegu eriti palju tööd, siis mõtlesin ma natukene igasugu mind inspireerivate piltide järgi mõned meigid teha mõnele modellile ja siis väikse fotoshoodi teha nende modellidega Teile näitamiseks.

Aga see on ka hetkel kõik,mu pea on tühi ja sama valitseb ka juba mu blogis pikemat aega, nii, et need kes vähegi mulle kaasa elavad ja kellel, on miskit mõttes, mida nad ootaksid minult , siis siin on see koht kus võite kõik oma mõtted tulistada. Võite ka facebooki mulle kirja saata või facebookis kommenteerida postituse alla, kui ma seda blogi postitust nüüd jagan ;)

Mainin ära,et kahjuks enne uut aastat ma videosid teha ei saa, nii et,kui keegi ootab midagi selle laadset,siis kahjuks pole see hetkel võimalik.


Ootan huviga teie arvamusi ja ideesid.

Päikest,
G

19 August 2013

OOTD190813 & chit chat

püksid Lindex
pluus Sweewe
prillid Second Hand
kaelakee Swcond Hand
kott Seppelä
balleriinad Sepa Turg 

Hei hei!
Mõtlesin , et kirjutan siis natukene ka enda juuksemuutusest. Värivisin nad teist korda üle ja saavutasin palju ühtlasema ja ilusama tooni - LÕPUKS! Tegelikult on toon punakam ja hästi ilusa kuldse läikega. Olen ise väga rahul. Toob mu ilusad sinised silmad rohkem välja ja teeb mind natukene vanemaks ja tõsiselt võetavamaks . 
Ei oleks uskunudki, et see värv ja tume pea mulle nii hästi sobivad. Mul pole näiteks kordagi võõras olnud peeglisse vaadata. Oleksin nagu terve elu selline olnud. Isegi mu elukaaslane ütles, et sobib ülihästi ja pole üldse võõras :) Super!
 Homme on ROBBIE WILLAMSI KONTSERTTT!!! Ma olen lihtsalt nii excited, et ei saa kindlasti täna öösel isegi magada. Terve oma teadaoleva elu olen oodanud teda siia ja nüüd lõpuks on üks mu väikestest unistusest teoks saanud. Me soooo happpy ! 



Loodan väga, et teil on toredad lühikesed pühad ja soovin teile palju armastust ja päikest! 

12 August 2013

120813

Käisin  täna juuksuris, seda tooni saavutamas, millest teile rääkisin, aga viimasel hetkel otsustasin siiski natukene tumedama tooni kasuks, mis maksis mulle natukene kätte, sest toon jäi suhteliselt halli pigmendiga. Miks? Juuksur seletas, et minu juuksesse on väga raske saada kuldset läiget, kuna mu oma juuksepigment on väga sinakaslilla, ehk siis minu juuksel võtab väga palju aega ja vaeva , et saada kulset läiget,niisiis lähen ma reedel juuksurisse tagasi .

Hetkel on tulemus selline



Reedel teen uued pildid.


Seniks päikest ! 

08 August 2013

Chit chat

Niisiis, lähen esmaspäeval juuksurisse ja tahaks tulla sealt välja selliste juustega
Miks ma seda teen?
Esiteks sellepärast, et ma olen viimased aasta aega päris palju oma juukseid blondeerijaga lõhkunud. Nimelt pole ma terve see aeg enam loomulik blond olnud. Üks hetk lihtsalt sai siiber niisama triibutamisest ja värvisin mitu korda jutti ülepea juukseid juuksuri juures. Erinevate toonidega küll, kuid blondil siiski aluseks vesinik , mis mu juuksed väga koledaks( minu arvates) muutnud. Nad on elutud ja kuivad ja ükski mask ega õli neid pikemalt kui üks päev paremaks ei tee. 
Teiseks kipuvad mu blondid juuksed mingi aja peale rohekaks tõmbuma( võibolla kujutan ette,aga nad on sellised imelikud) ,mida ma ka enam välja kannatada ei suuda. 
Kolmandaks I neeed a change. Olen eluaeg vaid juukselõikustega enda juustesse muutust toonud, kuid nüüd otsustasin, et aitab kah , proovin ära selle mida olen tahtnud juba päris ammu proovida.


Samuti hakkan ma nüüd uuesti juukseid tagasi kasvatama( uudis mu pikkade juuste fännidele :D) 


Let's hope for the best & esmaspäeval pärast juuksurit teen teile väikese pildiseeria oma värsketest ja loodetavasti elavamatest juustest .

Seniks päikest :) 

07 August 2013

OOTD060813 - NUDE

Ma lihtsalt armastan tumedaid huuli 


Pinsak Stradivarius
Kleit Cubus
Sandaalid Jetti
Ridikül Second hand 
Kaelakee Second hand 

02 August 2013

My everyday rituals.

Heihei, mõtlesin, et lisan mõned pildid toodetest mida kasutan igapäevaseks näohooldamiseks ja jumestamiseks. 
Lisaks ka paar pilti sellest milline näeb välja mu igapäevane meik. 
Kuna mul on väga väga halb nahk, siis igapäevane näo puhastamine ja selle eest hoolitsemine on minujaoks eriliselt tähtis. 
Põhilised tooted mida kasutan

Mu hommikune näopuhastus koosneb näopesust Garnier PureActive 3in1 näopuhastusvahendiga. Alguses sooja veega ja lõpetuseks jääkülma veega , et nahka ja ka iseennast üles äratada. Järgmiseks eemdaldan igasuguse viimsegi mustuse ja toniseerin oma nahka Puhta Looduse saialille näoveega. Sellele järgneb näokreem. Hetkel on selleks minu riiulil asetsev uustoode Oriflame BioClinic täiskasvanud punnilise naha kreem. Varasemalt kasutasin alati Puhta Looduse 24/7 niisutavat ja rahustavat kummelikreemi
Õhtuti eemdaldan ma oma meigi kõigepealt silmadelt. Selleks kasutan ma isetehtud silmameigi eemaldajat, mis koosneb 50 % veest ja 50% oliiviõlist. Tegin selle Lumene meigieemaldusvahendi anumasse. Peale seda eemaldan näolt esialselt meigi Byphasse märgade meigieemaldus rätikutega (tundlikule nahale) . Peale seda pesen nägu jällegi Garnier PureActive 3in1 näopesuvahendiga ja toiseerin nägu Puhta Looduse toonikuga . Kuna BioClinicu näokreemon nii päeva kui öö oma, kasutan hetkel seda nii hommikuti kui õhtuti. Enne seda toodet kasutasin õhtuti Puhta Looduse saialille rahustavat öökreemi. 

Nüüd siis natukene minu igapäeva meigist. Kuna nädala sees pean igal hommikul ärkama 6.30 , et olla tööl 7.30 siis ei jaksa ega jõua ma end väga palju meikida. Samuti on minu vähese meigi põhjuseks fakt, et töötan lasteaias ja see poleks sobilik.

Nendel kahel pildil on mul täpselt samasugune meik, ainult selle vahega, et alumisel pildil on rohkempuhanud, rohkem päevitunud ja huultel on huulepalsam. Vaadake kui palju päike ja piisav uni nahale juurde annab . 
Niisiis tooted mida kasutan on siin :
Nägu : 
Loreal Nude CC kreempunetavale nahale 
Make up Store peitekreem
Everyday minerals finishing dust mineraalpuuder
MiYO põsepuna Sorbet 

Silmad ja kulmud :
Manhattan nude palletti kõige tumedamat tooni kasutan kulmudel 
Loreal Volume Million Lashes Waterproof


Huuled:
Siaja tavaline vaseliin 
Make Up Store Sand storm huulepliiats 



Nagu näete igapäevaselt ei tee ma endaga eriti midagi ja ma heameelega ei teeks sedagi kui mul oleks parem näonahk ja ei peaks selle punetust pidevalt peitma .

Millised on teie igapäevased jumestus/näohooldusalased rituaalid?


Päikest!